Bolest a podráždění v KRKU...
Znáte ty drahé pastilky z lékárny, co je na nich velkým
písmem napsáno Med a Citron?
Do kabelky se možná hodí.
Ale lepší je pokusit se bolest z krku „vytlačit“
domácím a účinným způsobem:
1 lžíci kvalitního tekutého medu, půl lžičky
čerstvé citronové šťávy (nejlépe v bio kvalitě)
Med a citronovou
šťávu dobře promícháme a pomalinku cucáme v ústech. Tento přírodní prostředek prospěje organismu a zbaví krk nepříjemných pocitů.
Sledujte signály svého těla a včas reagujte. Vyplatí se to...
Přeji pevné zdraví!!!
Znáte ty drahé pastilky z lékárny, co je na nich velkým písmem napsáno Med a Citron?
Med a citronovou šťávu dobře promícháme a pomalinku cucáme v ústech. Tento přírodní prostředek prospěje organismu a zbaví krk nepříjemných pocitů.
Ochrana před zažívacími potížemi
Čeká vás návštěva s jídlem, které až tak moc nemusíte, nebo kuchaři moc nevěříte, ale nemáte odvahu odmítnout? Třeba u mne by to byla návštěva zabíjačky, ze které jím jen jablka s křenem ...
TIP z knihy Zázračná síla
octa:
…asi půl hodiny před tím, než odejdu z domova na zmíněnou „žranici“ vypiji sklenici vody s 1 lžící jablečného octa jako prevenci proti případným zažívacím potížím…
Jedno jablko denně…
1 jablko obsahuje:
100 kcal zejména ze sacharidů; 2 g
vlákniny, 10 mg vitaminu C, 250 IU vitaminu A, malé množství B vitaminů- B1,
B2, B3, B6 a biotin; přes 15 mg vápníku, hořčíku a fosforu, asi 0,5 mg železa,
stopy manganu, mědi, selenu a zinku.A v semínkách vitamín E.
80% vlákniny v jablku tvořípektin, který snižuje hladinu cholesterolu v krvi.
Jablka poskytují draslík, chránící před mozkovou mrtvicí. Výzkum též prokázal, že flavonoidy obsažené v jablku snižují riziko srdečních nemocí a brání vzniku některých druhů rakoviny...
Jablka poskytují draslík, chránící před mozkovou mrtvicí. Výzkum též prokázal, že flavonoidy obsažené v jablku snižují riziko srdečních nemocí a brání vzniku některých druhů rakoviny...
Kolikrát jsme slyšeli o překyseleném organismu a o zásadotvorných
potravinách? O tom, že naše vnitřní prostředí má mít mírně zásaditý charakter?
Ale tzv.
kyselé látky jsou bohužel stále často zastoupené v každodenní stravě a způsobují
problémy od únavy, přes poruchy spánku až po poruchy CNS.
Když
pochopíme důležitost rovnováhy mezi kyselinami a zásadami v těle, položíme
si otázku jak na to? Jakým
způsobem eliminovat nebezpečí překyselení organizmu?
Mezi „velmi zásadotvorné potraviny“ patří jablečný ocet.
O účincích
jablečného či vinného octa se dočtete ve velmi zajímavé knize,
ze které pro vás vybírám Tipy dne. Proč?
K Aktivnímu Životu patří bezesporu aktivní ŽIVOTAspráva. Nebo...?
A nebo si dejte panáka Calvadosu :-) :-)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Piš, piš, zajímáš mne...