čtvrtek 27. března 2014

JARNÍ NOVOLUNÍ 


30.března první jarní novoluní roku 2014.
Je to ideální konstelace pro nové začátky. Můžeš zasadit semínko“, využít této energií.
Máš dostatek kuráže pustit se do nových věcí? Jsi aktivní a zodpovědný za svůj život?  Buď aktivní, přestaň se vymlouvat, odkládat a pochybovat! Novoluní v Beranu dává všem jedinečnou příležitost udělat důležité změny v životě. Potud fakta. A nyní citace z mé oblíbené knihy:

Vždy existuje další příčka žebříku, která má být zdolána. Nebuď bázlivý, ale jdi vpřed a vzhůru, sahaje vždy po nejvyšším. ŽIVOT JE POHYB, JE TO ZMĚNA, JE TO RŮST.
Žádná duše nemůže zůstat stát ve stejném stavu. Tak jako příroda nemůže zůstat beze změny. Stále se mění a rozpíná a přechází z jednoho stádia do druhého. Žalud roste v mocný dub; cibulka roste a vytváří nádherné květy; obilná zrna dávají klasy. Změny probíhají neustále. Jestliže v tobě k žádné změně nedochází, můžeš si být jist, že něco není v pořádku a je pro tebe nutné, abys zjistil, co to je, a potom s tím něco udělal. Nebraň se změně, ale splyň s ní a přijmi ji. Možná to nebude vždy pohodlné, ale buď ochoten přijmout malé nepohodlí, aby se sláva nového mohla projevit v tobě, skrze tebe a proměnit tě v novější bytost, naplněnou láskou a inspirací…“

Z knihy: Otevírání dveří do nitra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Piš, piš, zajímáš mne...